Resum de reserva

Total: -€

Arena – Riera

Des de :
--

Per 1 nits
Detalls
 • Règim:
  board_bb
 • Superfície:
  35 m²
 • Ocupació:
  2 Max.
Descripció

ARENA Habitació doble amb una petita terrassa. Està decorada amb tons sorrencs pensant en la tranquil•litat i la calidesa de la sorra de la platja que combinen a la perfecció amb el sostre de fusta antic. Equipada amb un llit de matrimoni de 160 per 190 cm i una butaca. També compta amb tot l´equipament necessari per oferir el màxim confort. Disposa d´un bullidor d'aigua, te i cafè de cortesia.

RIERA Habitació doble amb una petita terrassa. Està decorada combinant elements moderns amb altres d´antics, com un capçal de fusta fet amb unes portes antigues o l´armari que és original de la casa. Equipada amb un llit de matrimoni de 180 per 190 cm i il•luminació tipus domòtica. També disposa de tot l´equipament necessari per oferir el màxim confort. També disposa d´un bullidor d´aigua, te i cafè de cortesia.

Reserves

Com arribar en transport públic?

Tren: l’estació de tren del aeroport de Barcelona el Prat es troba situada a l’exterior a 200 metres de la terminal T2. L’estació de tren i la terminal, estan connectades per mitjà d’una passarel·la coberta que facilitarà l’accés sense necessitat de sortir a l’exterior. En cas de trobar-te a la terminal T1, a l’exterior hi ha els anomenats autobusos llançadora que et traslladen a la terminal T2 de manera gratuïta.

A l’estació de tren, agafar el tren en direcció Barcelona-Sants on s’haurà de fer transbord. A Barcelona-Sants agafar el tren direcció Blanes o Calella que va directament a Arenys de Mar.

Quan arribem a l’estació d’Arenys de Mar hauràs arribat al destí. A continuació us deixem un mapa que indica al camí per arribar des l’estació fins a l’Hotel Sa Voga.

estacióarenys_savoga

Hi ha wifi gratuït?

Sí, li oferim servei d’Internet Wi-Fi perquè es pugui connectar  a la xarxa des de qualsevol zona del nostre hotel. Demani la contrasenya a recepció

Hi ha pàrquing?

El SaVoga està situat en el casc antic del poble fet que fa difícil aparcar a prop, per aquest motiu oferim places d’aparcament a 5 minuts de l’hotel caminant. És un pàrquing privat a l’aire lliure al davant de la platja.

Per entrar-hi cal una targeta d’abonat que li facilitem a la recepció.  El preu són 8€/dia durant la temporada baixa i 10€/dia durant la temporada alta.  A part s’ha de deixar una fiança de 10€ que es tornarà en el moment en que ens torni la targeta. En cas de pèrdua de la targeta el cost és de 10€. Un cop el cotxe a dins del pàrquing l’hotel no es fa responsable del que li pugui passar al cotxe.

Recomanem que es reservi amb anticipació ja que tenim places limitades

Per a més informació consulti a recepció (93 795 92 93)

Si no vol utilitzar aquest servei:

1- Pot aparcar a la zona blava de la Riera (carrer principal). L’horari de la zona blava es de 9h a 13h i de 17h a 20h de dilluns a dissabte. Diumenges no es paga. Si s’opta per aquesta opció s’ha de vigilar perquè els dissabtes al matí degut al mercat setmanal hi ha algunes zones a on està prohibit aparcar de les 6h a les 15h i si s’hi aparca posen multes (aproximadament de 100€) i la grua s’emporta el cotxe. Les zones estan senyalitzades però es fàcil que passi desaparcebut per una persona de fora.

2- Pot anar al pàrquing dels Jardins del Xifre (a la part alta de la Riera) per un preu de 4,95€/dia. Per veure la ubicació cliqui aquí

 

Hi ha Restaurant?

El Sa Voga està situat en una zona molt cèntrica amb una gran oferta gastronòmica apta per a totes les butxaques de totes maneres disposem de servei de restaurant pels clients que s’allotjen a l’hotel que ho desitgin però s’ha de reservar amb anterioritat ja que el restaurant no està obert cada dia (abans de les 15h del dia anterior). En cas de reservar-ho el preu del menú té un cost de 35€/persona.

També, si ens ho demanen, els podem reservar taula al restaurant La Marina amb qui treballem habitualment o a qualsevol altre restaurant del poble.

 

Horari de check-in i de check-out

L’horari de check-in és entre 10 i 20h. Si l’habitació no ha estas ocupada la nit anterior es podrá entrar a l’habitación en qualsevol moment per en canvi si l’habitació ha estat ocupada es podrá fer check in però no es podrá entrar a l’habitació fins que estigui lista o fins a les 15h.

IMPORTANT: A partir de les 20h, si no s’ha avisat amb anterioritat, no es podrá entrar i es considera la reserva com a no -show i cancel·lada (amb els costos corresponents de cancel·lació).

L’horari de check- out és fins les 12h. Si se surt més tard de les 12h es cobrarà el late check-out (30€ fins les 14h). A partir de les 14h i fins les 18h es cobrarà un 50% del preu de l’habitació i a partir de les 18h es cobrará com una nit més.

Disposem de servei gratuït de maleter.

 

Hi ha recepció oberta les 24h?

No, sóm un hotel petit i la recepció presencial no està oberta les 24h del dia, però sí per via telefònica.

Durant els mesos de juliol i agost l’horari d’atenció és de 10:00h a 21:00h.

La resta de l’any la recepció està oberta de 10 a 20h. És per això que els demanem que ens facilitin la seva hora d’arribada amb anterioritat.

 

IMPORTANT:

Per arribades a partir de les 20h es IMPRESCINDIBLE avisar i pot suposar un cost addicional. Si no s’avisa es considera la reserva com a no-show i es considera que ha estat cancelada (amb els càrrecs corresponents).

 

 

 

 

 

Acceptem nens?

Sí, acceptem nens de totes les edats, excepte a l’habitació Mont Calvari (exclusiva per adults)

Els nens menors de 4 anys no paguen i s’ofereixen bressols sense cap cost. S’ha de reservar.

Entre els 4 i els 14 anys es cobra un suplement de 15€/nit i nen (quan ja hi ha dos adults a l’habitació).

Pels nens majors de 14 anys el suplement és de 28€/nit (com un adult)

Acceptem gossos?

Acceptem gossos petits (menys de 10kg) amb les conditions següents:

 • En les habitacions amb pati o terrassa (Tres Turons, Mal temps, Arena o Riera).
 • Suplement de 15€/dia
 • Complir la normativa de l’hotel pel que fa als gossos (ser respectuosos amb la resta de clients de l’hotel, no deixar-los sols a les habitacions ni en cap de les instal·lacions i no entrar al buffet d’esmorzar ni al restaurant)

Per a gossos més grossos la direcció es reserva el dret de decidir si els accepta o no i, en cas d’aceptar-se,  es demanarà una fiança de 150€

En cap las s’acceptaran gossos de races perilloses.

 

Horari del buffet d’esmorzar

L’horari del buffet lliure d’esmorzar és de 8:00 a 10:30h. En aquest horari també pot demanar que li portem l’esmorzar a l’habitació amb un cost extra.

Oferim un buffet a on volem potenciar els productes de proximitat amb diferents tipus de pa i brioxeria, embotits, formatges i productes làctics, truites, sucs i fruita fresca.

Si té alguna intolerancia o alergia ens pot demanar productes especials.

Si prefereix esmorzar fora de l’horari del buffet, pot esmorzar al Bar Honest a l’hora que vulgui, malgrat que no hi ha la mateixa varietat de productes.

Què és el Bar Honest?

És un bar self-service a on s’ofereixen els tes, infusions, cafès i pastes gratuïtament pels clients que estan allotjats a l’hotel. La resta dels productes tenen un cost i, si es consumeixen, han d’apuntar-se a la llibreta que hi ha i l’import es cobrarà a la sortida de l’hotel.

Pels clients que no estan allotjats, tots els productos s’han de pagar.

Other Rooms
List of other rooms that you might be interested
Single Room
Starting from :
$320
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dicta, quia?
Double Room
Starting from :
$350
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dicta, quia?
One-bedroom Suite
Starting from :
$450
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dicta, quia?