Resum de reserva

Total: -€

Habitació Doble

Des de :
--

Per 1 nits
Detalls
 • Règim:
  board_bb
 • Superfície:
  35 m²
 • Ocupació:
  2 Max.
Descripció

LLUC

Habitació doble adaptada per persones amb mobilitat reduïda que van amb cadira de rodes. Té vistes al Rial de Sa Clavella i compta amb dues obertures a l'exterior: una finestra i un balconet. És una habitació àmplia i lluminosa, que ha estat decorada amb una combinació de mobiliari antic i peces més modernes. Equipada amb un llit de 160x190cm, una butaca i un escriptori. A més a més disposa de tots els serveis necessaris per a una estada agradable.

SORRA

És un dormitori que compta amb unes vistes al pati interior de la casa i compta amb dues obertures a l'exterior: una finestra i un balconet. Decorada amb tons marronosos i ben equipada amb un llit de 160x190cm, una butaca, un escriptori i tots els serveis per una estada agradable.

TRES TURONS I MAL TEMPS

Són dues habitacions ubicades al pati interior de l´hotel. Per accedir-hi s'ha de sortir al pati. El pati és compartit amb totes dues habitacions i està equipat amb taules i cadires. A més a més hi ha una font que dóna a l'espai un encant especial que el fa únic. A les dues habitacions hi ha l'opció de dormir en dos llits individuals de 90 cm o en un de 160 cm. A més a més disposen d'un petit escriptori i tots els serveis necessaris per a una estada agradable.
Reserves

Com arribar en transport públic?

Tren: l’estació de tren del aeroport de Barcelona el Prat es troba situada a l’exterior a 200 metres de la terminal T2. L’estació de tren i la terminal, estan connectades per mitjà d’una passarel·la coberta que facilitarà l’accés sense necessitat de sortir a l’exterior. En cas de trobar-te a la terminal T1, a l’exterior hi ha els anomenats autobusos llançadora que et traslladen a la terminal T2 de manera gratuïta.

A l’estació de tren, agafar el tren en direcció Barcelona-Sants on s’haurà de fer transbord. A Barcelona-Sants agafar el tren direcció Blanes o Calella que va directament a Arenys de Mar.

Quan arribem a l’estació d’Arenys de Mar hauràs arribat al destí. A continuació us deixem un mapa que indica al camí per arribar des l’estació fins a l’Hotel Sa Voga.

estacióarenys_savoga

Hi ha wifi gratuït?

Sí, li oferim servei d’Internet Wi-Fi perquè es pugui connectar  a la xarxa des de qualsevol zona del nostre hotel. Demani la contrasenya a recepció

Hi ha pàrquing?

El SaVoga està situat en el casc antic del poble fet que fa difícil aparcar a prop, per aquest motiu oferim places d’aparcament a 5 minuts de l’hotel caminant. És un pàrquing privat a l’aire lliure al davant de la platja.

Per entrar-hi cal una targeta d’abonat que li facilitem a la recepció.  El preu són 8€/dia durant la temporada baixa i 10€/dia durant la temporada alta.  A part s’ha de deixar una fiança de 10€ que es tornarà en el moment en que ens torni la targeta. En cas de pèrdua de la targeta el cost és de 10€.

Recomanem que es reservi amb anticipació ja que tenim places limitades

Per a més informació consulti a recepció.

Si no vol utilitzar aquest servei:

Pot aparcar a la zona blava de la Riera (carrer principal). L’horari de la zona blava es de 9h a 13H i de 17-20h de dilluns a dissabte. Si s’opta per aquesta opció s’ha de vigilar perquè els dissabtes al matí degut al mercat setmanal hi ha algunes zones a on està prohibit aparcar de les 6h a les 15h i si s’hi aparca posen multes i la grua s’emporta el cotxe. Les zones estan senyalitzades però es fàcil que passi desaparcebut per una persona de fora.

Pot anar al pàrquing dels Jardins del Xifre (a la part alta de la Riera) per un preu de 3,95€/dia.

 

Hi ha Restaurant?

El Sa Voga està situat en una zona molt cèntrica amb una gran oferta gastronòmica apta per a totes les butxaques de totes maneres disposem de servei de restaurant pels clients que s’allotjen a l’hotel que ho desitgin però s’ha de reservar amb anterioritat ja que el restaurant no està obert cada dia (abans de les 15h del dia anterior). En cas de reservar-ho el preu del menú té un cost de 30€/persona.

També, si ens ho demanen, els podem reservar taula al restaurant La Marina amb qui treballem habitualment.

 

Horari de check-in i de check-out

L’horari de check-in és entre 10 i 20h. Si l’habitació no ha estas ocupada la nit anterior es podrá entrar a l’habitación en qualsevol moment per en canvi si l’habitació ha estat ocupada es podrá fer check in però no es podrá entrar a l’habitació fins que estigui lista o fins a les 15h.

IMPORTANT: A partir de les 20h, si no s’ha avisat amb anterioritat, no es podrá entrar i es considera la reserva com a no -show i cancel·lada (amb els costos corresponents de cancel·lació).

L’horari de check- out és fins les 12h. Si se surt més tard de les 12h es cobrarà el late check-out (30€ fins les 14h). A partir de les 14h i fins les 18h es cobrarà un 50% del preu de l’habitació i a partir de les 18h es cobrará com una nit més.

Disposem de servei gratuït de maleter.

 

Hi ha recepció oberta les 24h?

No, sóm un hotel petit i la recepció presencial no està oberta les 24h del dia, però sí per via telefònica.

Durant els mesos de juliol i agost l’horari d’atenció és de 10:00h a 21:00h.

La resta de l’any la recepció està oberta de 10 a 20h. És per això que els demanem que ens facilitin la seva hora d’arribada amb anterioritat.

 

IMPORTANT:

Per arribades a partir de les 20h es IMPRESCINDIBLE avisar i pot suposar un cost addicional. Si no s’avisa es considera la reserva com a no-show i es considera que ha estat cancelada (amb els càrrecs corresponents).

 

 

 

 

 

Acceptem nens?

Sí, acceptem nens de totes les edats, excepte a l’habitació Mont Calvari (exclusiva per adults)

Els nens menors de 4 anys no paguen i s’ofereixen bressols sense cap cost. S’ha de reservar.

Entre els 4 i els 14 anys es cobra un suplement de 15€/nit i nen (quan ja hi ha dos adults a l’habitació).

Pels nens majors de 14 anys el suplement és de 28€/nit (com un adult)

Acceptem gossos?

Acceptem gossos petits (menys de 10kg) amb les conditions següents:

 • En les habitacions amb pati o terrassa (Tres Turons, Mal temps, Arena o Riera).
 • Suplement de 15€/dia
 • Complir la normativa de l’hotel pel que fa als gossos (ser respectuosos amb la resta de clients de l’hotel, no deixar-los sols a les habitacions ni en cap de les instal·lacions i no entrar al buffet d’esmorzar ni al restaurant)

Per a gossos més grossos la direcció es reserva el dret de decidir si els accepta o no i, en cas d’aceptar-se,  es demanarà una fiança de 150€

En cap las s’acceptaran gossos de races perilloses.

 

Horari del buffet d’esmorzar

L’horari del buffet lliure d’esmorzar és de 8:00 a 10:30h. En aquest horari també pot demanar que li portem l’esmorzar a l’habitació amb un cost extra.

Oferim un buffet a on volem potenciar els productes de proximitat amb diferents tipus de pa i brioxeria, embotits, formatges i productes làctics, truites, sucs i fruita fresca.

Si té alguna intolerancia o alergia ens pot demanar productes especials.

Si prefereix esmorzar fora de l’horari del buffet, pot esmorzar al Bar Honest a l’hora que vulgui, malgrat que no hi ha la mateixa varietat de productes.

Què és el Bar Honest?

És un bar self-service a on s’ofereixen els tes, infusions, cafès i pastes gratuïtament pels clients que estan allotjats a l’hotel. La resta dels productes tenen un cost i, si es consumeixen, han d’apuntar-se a la llibreta que hi ha i l’import es cobrarà a la sortida de l’hotel.

Pels clients que no estan allotjats, tots els productos s’han de pagar.

Other Rooms
List of other rooms that you might be interested
Single Room
Starting from :
$320
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dicta, quia?
Double Room
Starting from :
$350
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dicta, quia?
One-bedroom Suite
Starting from :
$450
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dicta, quia?