Resum de reserva

Total: -€
El mes del Vi

Alella, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, El Masnou, Òrrius, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Pol de Mar, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt.

L’Octubre és temps de Vi+, un cicle d’activitats per viure a fons l’experiència de la Ruta del Vi DO Alella.

La programació es desenvoluparà del 30 de setembre fins a l’1 de novembre de 2017, a través d’activitats puntuals i d’altres de llarga durada de descoberta de la Ruta del Vi DO Alella fent camí pels 23 municipis del territori que en formen part.

 

Més de setanta propostes centren una programa­ció eclèctica al voltant del món del vi, el paisatge, la gastronomia i els productes autòctons. Es tracta d’activitats puntuals i d’altres de llarga durada de descoberta de la Ruta del Vi DO Alella recorrent els 23 municipis del territori que en formen part: presen­tacions de vins i visites a cellers; tastos dirigits, menús i tallers gastronòmics; jornades de debat; propostes de música, teatre, literatura i poesia maridades amb vi; esdeveniments esportius; ru­tes patrimonials i sortides guiades a la natura; paquets d’hotel, wellness i vinoteràpia, entre altres.

Més informació a https://www.costadebarcelonamaresme.cat/ca/agenda/vi