Resum de reserva

Total: -€
Ser Pet Friendly està de moda

Una cafeteria per relaxar-te al costat de gatets, bars que deixen entrar gossos, ja el metro de Barcelona és PetFriendly, la llista continua i cada vegada són més els llocs en els quals es pot llegir “mascotes benvingudes“. I també el Sa Voga.

Estem en una societat en la qual prop del 50% de les famílies tenen mascota, en la qual cada vegada som més conscients que tenim una responsabilitat envers els animals domèstics, doncs vam ser nosaltres els qui els domestiquem i hem de ser nosaltres els qui mantinguem i millorem aquesta relació en la qual tots guanyem.

És per això pel que cada vegada són més els llocs i establiments que accepten l’entrada de mascotes. Com en tot procés de canvi sempre hi ha precursors i detractors, per la qual cosa és important tenir en compte i respectar a la gent que ens envolta, tant si li agraden els animals com si no.

Creiem necessari llistar una sèrie de “comportaments” que hem de tenir en compte a l’hora d’anar amb els nostres animals de companyia a alguns d’aquests llocs si volem que els detractors de l’augment de llocs PetFriendly vagin canviant d’opinió sobre aquest tema:

  • Porta’l sempre amb corretja, a no ser que s’especifiqui el contrari.
  • Dóna-li un on passeig abans d’entrar als locals i espais tancats. Per no tenir necessitats i no es posi nerviós.
  • Pregunta a quines zones comunes pots accedir amb la teva mascota.
  • No el deixis sol.
  • Pregunta si hi ha algun servei especial per a mascotes.

En definitiva, estem vivint un canvi important sobre el tracte que li donem als nostres animals. Com va dir Gandhi: “La grandesa d’una nació i el seu progrés moral poden ser jutjats en la manera en què tracten als seus animals”.